Ziggo Zakelijk Internet Max en Bellen & Kabel TV Non-Stop

Wil je weten of Ziggo Zakelijk Internet Max en Bellen & Kabel TV Non-Stop op jouw bedrijfsadres beschikbaar is? Doe dan gratis de postcodecheck.

Wat biedt het Ziggo Zakelijk Internet Max en Bellen & Kabel TV Non-Stop abonnement?

In dit overzicht vind je alle specificaties van Ziggo Zakelijk Internet Max en Bellen & Kabel TV Non-Stop die voor jou van belang kunnen zijn.

Zakelijk versus consumenten-internet kiezen

Om nog eens terug te komen op het onderwerp stabiliteit en betrouwbaarheid. Je wil als zaak een continue uptime. Voor particuliere verbindingen wordt over het algemeen een uptime van 98% gegarandeerd. Voor zakelijke verbindingen loopt dit op tot maar liefst 99.9%

Bij zakelijk gebruik is het regelmatig mogelijk om gebruik te maken van diensten die consumenten niet kunnen krijgen. Denk daarbij aan: dubbel firewall diensten, VoiP telefonie en eigen IP-adressen.

 

 

 

 

 

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Ziggo Zakelijk Internet Max en Bellen & Kabel TV Non-Stop Bestellen

Wil je het Ziggo Zakelijk Internet Max en Bellen & Kabel TV Non-Stop abonnement afsluiten? Vul dan onderstaande bestelformulier in.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3 Zakelijke Alles in één-abonnementen

In dit overzicht kun je achterhalen of jouw favoriete zender ook beschikbaar is als je het Ziggo Zakelijk Internet Max en Bellen & Kabel TV Non-Stop abonnement afsluit.

Ziggo Zakelijk Internet Max en Bellen & Kabel TV Non-Stop Bestellen

Op welk moment je besluit over te stappen van consumenten internet naar zakelijk internet verwacht je soms dat je vanzelf sneller internet hebt, maar let op: de up- en downloadsnelheden van de zakelijke internetpakketten zijn vergelijkbaar met die van de particuliere pakketten. Ook bij de zakelijke abonnementen kies je zelf voor een hogere snelheid en betaal je daar ook meer voor. Maak je met enkele  gebruikers in 1 keer gebruik van het internet, dan is sneller internet aan te raden.