Youfone

Wil je weten of de internetabonnementen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Youfone biedt u allerlei in huis abonnementen, waaronder het Youfone internet, bellen en tv abonnement. Dit is het hele goede contract als u geen vaste telefonie nodig heeft omdat u bijvoorbeeld al een heel voordelig Youfone sim only keuze heeft. U kunt  bij Youfone dan daarnaast aangeven uit een twee in een pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone TV

Met Youfone TV verdient u gewoon een goed TV abonnement met de meest belangrijke zenders. Maar dat is niet alles, want u verdient gratis FOX Sports een in het basispakket. Is dat niet voldoende? Dan kunt u 24/7 nog uitbreiden met dubbel zenderpakketten. Maar dat is ook nog niet alles, want u kunt kosteloos 7 dagen terugkijken met Programma Gemist. Bent u maar een niet groot beetje te laat voor die van jou favoriete programma of film? Dan is er de een keus te maken Begin Gemist zodat u het programma of de films alsnog spoorslags vanaf het begin kunt starten. Zo kunt u uiteindelijk allereerst nog even afmaken waar u mee bezig was en dan lekker TV gaan kijken. Weet u absoluut dat u het niet gaat halen en dat u het in een later stadium wilt terugkijken? Dan kunt u ernaast gebruik maken van de te kiezen Opnemen. U kunt programma’s opnemen en binnen 1 maand terugkijken. Wilt u tussendoor even naar het toilet of wordt u gebeld. Met live tv pauzeren mist u geen moment van de TV.

Heeft u naast Netflix nog de behoefte aan meer zenders? Bij Youfone TV kunt u kiezen uit Youfone MIX 5 waarmee u zelf 5 zenders uit het aanbod kunt uitkiezen. U kunt deze elke maand wijzigen als u dat wilt. Of u afsluit voor het Youfone PlusPakket. U verdient dan in een maal meer dan 40 te veel TV zenders.

Bent u niet 24/7 in huis als u TV wilt kijken? Zit u in de trein? Bent u op de camping? Bent u op vakantie? Met de Youfone app kunt u altijd en overal online TV kijken. U kunt dit doen op uw smartphone of tablet. Met deze app kijkt u naar meer dan 20 zenders live TV, maar u kunt ook gebruik maken van de te veel kansen zoals Programma’s Terugkijken. En et de TV-gids kunt u onmiddellijk zien wat het er allemaal op TV is en kunt u zien wat u zojuist heeft gemist en dat onmiddellijk terugkijken. En heeft u de start net aan gemist? daarnaast dan is er op deze website Begin Gemist wat voor de mogelijkheid gaat zorgen. De Youfone App is handig als u onderweg TV wilt kijken.

Gaat u overstappen naar Youfone internet TV? Dan kunt u meestal wel genieten van een leuke internet en bellen aanbieding. Ze vinden het leuk om u te mogen verwelkomen als andere klant en om die reden kunt u rekenen op een leuke actie. vaak ontvangt u korting op de maandelijkse maandprijs van uw abonnement. daarmee kunt u meerdere tientallen euro’s besparen als het even meezit. De meest recente Youfone aanbieding vindt u 24/7 op de Youfone website.

Youfone vergelijken

Wilt u Youfone vergelijken? kiest u een review? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Vele iedereen gingen u voor en maakten gebruik van de postcode check waarin ze het Youfone internet TV abonnement vergelijken met de nieuwe abonnementen in ons land, zoals: NLE, T-Mobile, KPN, Oxxio, Ziggo. In een paar tellen is dit al te doen. U vult jouw postcode en huisnummer in en de vergelijker doet de rest. De goedkoopste vindt u direct bovenaan in de resultaten. Hierin is ook al rekening gehouden met de meest recente acties en aanbiedingen. Zo weet u absoluut dat u naar de goede prijzen kijkt. Twijfelt u nog? Dan kunt u dag en nacht nog even zoeken naar de Youfone ervaringen van een ieder die u voor gingen.

Heeft u al een Youfone abonnement maar wilt u wel een wijziging doorgeven? Dat kunt u doen door Youfone inloggen in de MyYoufone omgeving. U kunt dan andere zenders aangeven voor jouw Mix5 pakket. Maar ook uw Youfone keuze opzeggen is mogelijk in de mijn omgeving.

Youfone is op verschillende plekken in holland leverbaar. Dit komt omdat ze gebruik maken van het betrouwbare KPN netwerk. Wilt u natuurlijk bedenken of ze daarnaast op jouw locatie leveren? Dan kunt u dit controleren op de site van Youfone.

Youfone bellen en internet aansluiten

Heeft u gekozen voor Youfone TV en internet? Dan is de aansluiting niet ingewikkeld. U kunt dit zelf doen met logischerwijs wat assistentie van de klantenservice op afstand. Ziet u dat niet zitten? Geen paniek, u kunt ernaast algemeen kiezen voor een monteur. Die gaat dan pas weg als alles het doet zoals het hoort.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.