T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

U kunt aangeven voor een los internetabonnement, maar u kunt het ook combineren met tv en vaste telefonie. Bij de combipakketten krijgt u altijd toegang tot 59 hd-zenders in hd-kwaliteit en kunt u gebruikmaken van de TV Anywhere-app. Met deze app kunt u overal in de EU gebruikmaken van uw tv-abonnement via smartphone of tablet. ook kunt u het zenderpakket nog verder uitbreiden met pakketten als Film1 of Ziggo Sport Totaal. daarnaast is het mogelijk om programma’s tot 7 dagen terug te kijken. Wat gaat vaste telefonie kunt u kiezen voor een aantal allerlei pakketten.

T-Mobile biedt u de een keuzemogelijkheid te maken om jouw pakket zelf bestellen te koppels en alles zo nauwkeurig mogelijk op die van jou behoeften af te stemmen. Binnenkort kunt u dan ook bij Breedbandwinkel ook 4G voor thuis van T-Mobile afnemen: een wifi-modem met een 4G-simkaart, voor snel mobiel internet. Handig in bijvoorbeeld buitengebieden waar het vaste internet traag is.

Met een lange geschiedenis op de telecommarkt biedt T-Mobile sinds eind 2016, onder de noemer T-Mobile Thuis, ook vast internet, telefonie en tv aan. T-Mobile in huis biedt twee types internet aan. gewoon internet gaat via DSL. Meer dan 90% van de nederlandse huishoudens kan hier gebruik van maken op het huisadres. ook biedt T-Mobile abonnementen aan via glasvezel internet. Op dit moment heeft meer dan 30% van de nederlandse huishoudingen toegang tot het glasvezelnetwerk.

 

T-Mobile alles in 1

Wil je genieten van razendefficiënt internet met een uitstekend en uitgebreid zenderaanbod. Kies dan voor een alles in 1 van T-Mobile. De 1ste 6 maanden ontvang je normaal gesproken een super hoge korting.
Een super service en een beter Wifi-bereik

Mobiel en in huis combineren

Net als diverse andere internet providers biedt T-Mobile combinatie korting. Deze korting geldt als je ook gebruik maakt van T-Mobile mobiel. wanneer je mobiel en thuis gebruik maakt van T-Mobile ontvang je een leuke maandelijkse korting en vele extra’s. Bij het afsluiten naar T-Mobile internet in huis is het dus zeer verstandig om ook te kijken naar je mobiel abonnement. Welke internet pakket je wilt combineren met je mobiel abonnement maakt niet uit. Op alle pakketten ontvang je de combinatie korting. Wel varieert de hoogte van de korting per mobiel abonnement. op het moment dat je een Unlimited mobiel contract hebt is je korting hoger.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.