Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Bij ons u een postcodecontrole uitvoeren en bekijk aanwezige internet internetaanbieders met ruime mogelijkheden voor glasvezel internet, breedband internet, kabel, VDSL of ADSL.

Internetabonnementen vergelijken

Hoe weet je zeker dat je het beste internet contract afsluit?

Denk goed na waar je wensen en behoeften liggen. Je zou jezelf de volgende vragen kunnen stellen:

  • Maak je veel gebruik van internet of juist niet?
  • En waar gebruik je internet voor? Is dat alleen voor af en toe een mailtje en wat surfen?
  • Of wil je ook muziek en films streamen?
  • Doet iemand binnen de huishouding aan online gaming?
  • Ga je met veel personen tegelijk op het internet?

In het laatste geval kun je het slimste kiezen voor glasvezel internet.

Hoe kies je het internetcontract wat het slimste aansluit op jouw voorkeuren? Als eerste is het van belang om te beslissen wat je allemaal op het internet wilt gaan doen. Surf je zo nu en dan wat rond en check je verder alleen maar je mail? Dan kun je prima uit de voeten met een goedkoper abonnement, zoals ADSL of mogelijkerwijs een kabelverbinding.

Ben je veel online? Wil je niet dat je favoriete spel wordt onderbroken omdat je muziek aan het streamen bent? Dan is het aan te raden om een contract te kiezen met een hoge internetsnelheid, zoals glasvezel internet. Door duidelijk voor ogen te hebben waar je het internet voor gaat gebruiken, weet je zeker dat je een contract aangaat dat bij je past.

Wat het slimste internet contract is hangt af van veel factoren. Zo zijn uw wensen erg doorslaggevend om te zeggen welk internet abonnement het voordeligste bij u past. Om u een beter beeld te geven welk internet abonnement het betere is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet contract te beoordelen. Zo kunt u hier zien welke aanbieder het slimste internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere aanbieder van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De onkosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene telecomprovider voordeliger zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Internet vergelijken

Iedereen doet tegenwoordig aan e-mailen, online shoppen en streamen. Men uploadt filmpjes op YouTube en maakt gebruik van Social media.

Het voordeel van internet bekijken en vergelijken op uw postcode is dat u onmiddellijk weet wat de werkelijke snelheid van het internet wordt op die van jou adres en welke technieken er op die van jou locatie beschikbaar zijn.

Uiteraard respecteren wij die van jou privacy, uw ingevulde postcode en huisnummer worden niet opgeslagen voor op een later moment gebruik.

Met digitale tv kunt u televisie kijken op alle schermen. Denk hiermee aan tv kijken op die van jou tablet, smartphone en vanzelfsprekend die van jou televisie. U kunt zelf aangeven wat en naarmate u kijkt met de allerlei interactieve tv diensten zoals opnemen & pauzeren, Begin Gemist en Video on Demand.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetproviders vergelijken

In ons land heb je ruim voldoende keuzemogelijkheid uit allerhande internetaanbieders. Dat is prettig, zodat je verschillende keuzemogelijkheden hebt, maar met zo’n groot pakket is het tegelijkertijd niet meer zo simpel en simpel om een uitstekende beslissing te maken als je een nieuw internetcontract kiest. Los van het gegeven dat er enkele contracten en mogelijkheden zijn, zijn verschillende internet vergelijkers die je online vindt ernaast erg onoverzichtelijk. Of nog vervelender, ze zijn niet objectief en je wordt hierom onbewust al een bepaalde richting ingeduwd of er ontbreken essentiële gegevens over internetproviders waarvan ze het liefste niet hebben dat je daar een internetcontract afsluit. Onze website is gelukkig 100% objectief en heeft als doel jou een goed en duidelijk overzicht te bieden. Om het internetcontract te vinden dat het meest geschikte op jouw wensen aansluit, kun je gebruik maken van de volgende filteropties:

  • Providers: een uitstekende of slechte ervaring met een provider? in een potentiële voorkeur voor één of Voor veel consumenten zal het tarief voor het internet abonnement van betekenis zijn. Mede daarom hebben wij dit artikel geschreven. Wij richten op ons de vraag: hoe kies je een zo goedkoop mogelijk internet contract uit?

Waarom vergelijken?

De meeste klanten betalen liever niet teveel aan internet en telefonie. Dat hoeft tevens niet want door regelmatig over te stappen kun je onkosten besparen.

Zelf internet vergelijken is een tijdrovend klusje. Je moet de websites van alle internetaanbieders bezoeken en lijstjes bijhouden. Ernaast verschillen internetabonnementen sterk in specificaties als:

  • maandelijkse kosten
  • downloadsnelheid
  • aantal e-mailadressen
  • gratis draadloos modem

Het gegeven dat verzekeringsmaatschappijen op verscheidene manieren korting geven, maakt het vergelijken niet gemakkelijk. Een aantal kortingen gelden alleen de eerste maanden of het eerste 12 maanden. Als je zelf een vergelijking wilt maken, moet je de websites van alle internetaanbieders afgaan en bijhouden hoeveel je bij elke telecomprovider betaalt. Omdat er zoveel keuze is, zie je wellicht door de bomen het bos niet meer.

Door de onze site internetvergelijker te gebruiken, heb je in een aantal seconden alle aanbiedingen op een rijtje. Laat ons je assisteren in je keuzemogelijkheid voor een goedkoop én passend internetabonnement.

Goedkoop internet

Op onze website kun je continue de nieuwste aanbiedingen van alle verzekeraars vinden. Momenteel zijn er vele aanbieders die een internet abonnement aanbieden. Wij verzamelen alle aanbiedingen en plaatsen deze overzichtelijk op onze website. Wij doen dit om jou te helpen!

Alle verzekeringsmaatschappijen willen logischerwijs zoveel een mogelijkheid klanten aantrekken, maar de concurrentie is moordend. Hoe gaan de aanbieders daarmee om? Het antwoord op die vraag is simpel: de premie zo laag mogelijk maken óf een welkomstcadeau aanbieden. Het is daarom voor jou erg lonend om deze website goed in de gaten te houden. De verzekeraars stunten soms met bizarre acties, waarmee jij voor een zekere tijd van een zeer gunstig internet abonnement kan genieten. Het is daarbij ook van invloed om goed op de termijn van het internet abonnement te letten. Sluit je onder andere een internet contract voor een twaalf maanden af, voor 2 twaalf maanden of wellicht zelfs voor langer? Hou dit goed in de gaten, alvorens je aan een langlopend abonnement vast zit.

Het zelf combineren van jouw abonnement biedt je de kans om jouw pakket ongeveer zo in te richten zodat het heel goed aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Stel nu zelf je alles in 1 pakket van Budget Alles-in-1 samen. Ontdek bij ons wat je maandelijks kunt besparen op Internet, TV & Bellen

Vind bij ons alle pakkettarieven voor Internet, Bellen & TV van Caiway. overstappen van provider is echt een makkie.

Bij KPN profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Alles over het installeren en gebruiken van Ziggo internet. doorsnee gegevens en info over storingen. Lees bij ons meer.

Bij ons profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Relaxed internetten. In huis wil je internet dat betaalbaar en betrouwbaar is. Op deze website vind je exact de prijs en snelheid die bij je past.

In Zeeland kent een ieder DELTA. Het is dé internetaanbieder en gas- en stroomleverancier van de provincie. En omdat ze het meest geschikte netwerk van Zeeland hebben, kiezen veel personen voor internet, tv en bellen.

Glasvezel Internet is over het algemeen de snelste vorm van breedbandinternet. Bij standaard DSL Internet wordt de telefoonlijn gebruikt om informatie over internet te versturen en ontvangen.

Kijk alle programma’s van de Nederlandse tv in één app. Kijk live, terug en vooruit. Paar euro per maand. Elke maand opzegbaar.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

Wat het goedkooste internet keuze is is gebonden aan van verschillende factoren. Zo zijn uw wensen erg bepalend om te zeggen welk internet abonnement het meest geschikte bij u past. Om u een gemakkelijker beeld te geven welk internet contract het voordeligste is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet keuze te beoordelen. Zo kunt u bij ons zien welke aanbieder het goedkooste internet aanbiedt op instap van al deze beoordelingen.